Usi rezistenta la foc (RF)

Usi multifunctionale si rezistente la foc EI 30/ EI60 / EI 120

1. Usi din lemn rezistente la foc EI 30/ EI 60 , cu finisaj din furnir natural vopsit in gama de culori RAL cu toc din lemn reglabil si cu pervaze pe ambele parti, finisaj furnir natural in culoare foi de usa sau cu toc metalic vopsit in camp electrostatic in game de culor RAL.

Acestea pot fi echipate cu accesorii auxiliare: amortizor la partea superioara pentru revenirea la pozitia inchis, broasca cu control-acces, insertie vitrare, prag cazator rezistent la foc si perie de etansare. Deasemenea acest tip de usa permite structura atat pentru 1 canat batant, cat si pentru 2 canate (activ/inactive)

 

2. Usi metalice multifunctionale si rezistente la foc EI 30/ EI 60/ EI 120, vopsite in camp electrostatic in game de culori RAL, cu toc metalic si preag vopsite in aceeasi noata de culoare cu partile active.

Deasemenea acestea pot fi echipate cu acesorii/sisteme auxiliare, in functie de necesitatea si destinatia utilizarii acestora: bara anti-panica pentru iesire de urgenta, amortizor la partea superioara pentru revenirea la pozitia inchis, broasca control-acces.

Acest tip de usa permite structura atat pentru 1 canat batant, cat si pentru 2 canate (activ/inactive)

Portofoliu usi rezistenta la foc (RF)