Tamplarii din aluminiu

COSSUM SERVICES pune la dispozitie o gama variata de produse de tamplarie de aluminiu, cum ar fi:
-Fereste
-Usi (Batante, Oscilo-Batane, Culisante si Oscilo-Culisante)
-Partitii
-Fatade usoare

Toate cele enumerate mai sus sunt realizate din profile de aluminiu cu sau fara bariera terminca.

In functie de necesitatile beneficiarului si de destinatia tamplariei se va alege caracteristica tehnica a profilului

Tamplarie FARA punte termica

Aceasta gama de aluminiu ofera sisteme complete fara bariera termina, ce poate acoperi o gama variata de nevoi.

De regula, acest tip de profile sunt folosite la interior, unde nu este nevoie de un factor ce impiedica transferul termic intre 2 sau mai multe spatii.

Compartimentarile interioare din tamplarie de aluminiu fara punte terminca satisfice nevoile benficiarilor de a diviza spatiul dupa nevoi.
Grosimea geamului este cuprinsa intre 4-39mm (geam securizat, geam laminat sau geam securizat si laminat) , in functie de necesitate duritatii suprafetei din sticla sau a clasei de efractie.

Etansarea tamplariei de aluminiu se face cu 2/3 niveluri de garnituri permietrale EPDM, oferind o izolatie fonica de 36dB
Compartimentarile se pot echipa cu feronerie “calsasica” (maner simplu pentru oscilo/batare) sau cu sistem “anti-panica” (bara orizontala pe toata latimea usii) pentru caile de urgenta.

Tamplarie CU punte termica

Gama de tamplarie cu bariera termica este recoamadata pentru diferentele de climat, asigurand constructii de calitate ridicata si aplicatii de tipologii cu performate termince impresionante.

Acest tip de profile sunt folosite la exterior, unde este nevoie de un factor cu o caracteristica ridicata ce impiedica transferul terminc intre 2 sau mai multe spatii. De regula, acest tip de profile sunt folosite pentru ferestrele exterioare, fatade, usi exterioare,etc, avand o rezistenta ridicata la intemperii si diferente de temeperatura.

Grosimea geamului este cuprinsa intre 20-49 mm, putand aplica diferite tratamente pe suprafata vitrata (sticla), cum ar fi “Low-E” (etansare, fara pierderi de caldura), 4Season ( fara efect de “sera”, nu permite trecerea radiatiilor UV)
Deasemenea, etansarea tamplariei se face cu 2/3 niveluri de garniture EPDM perimetrale contune, cu grad ridicat de etansare la apa, E1650.

Totodata, si acest tip de tamplarie se poate echipa cu feronerie “calsica” sau cu sistem “anti-panica”, in functie de tipul de compartimentare

Portofoliu tamplarii din aluminiu