Pardoseli PVC

PVC-ul este unul dintre cele mai vechi materiale sintetice cu cea mai lunga istorie in productia industriala se foloseste inca din anii 1940.

Pardoselile din PVC, fie ca sunt omogene (pardoseli cu stratul de uzura egal cu grosimea – acelasi material in toata masa produsului), eterogene, sau dale din PVC, sunt destinate spatiilor cu trafic normal sau intens (magazine, birouri, scoli, spitale, sali de sport etc.).

Au rezistenta la zgariere si abraziune si la compusi chimici dilutati sau concentrati, si sunt tratate cu substante fungicide si antibacteriene.

\

Confort si durabilitate

PVC-ul are o rezistenta mai mare in timp in comparatie cu alte pardoseli dure. Durabilitatea sa este evidenta in cazul paharelor sau a altor obiecte cazute pe suprafata sa in mod accidental. Duritatea sa foartea scazuta il face sa fie alegerea perfecta pentru camerele copiilor care inca nu stiu sa mearga si ale batranilor.
\

Intretinere usoara

PVC-ul necesita o intretinere minima cu siguranta mai scazuta decat in cazul oricarei alte pardoseli.
\

Rezistenta la apa

PVC-ul nu absoarbe lichidele, astfel incat este potrivit pentru orice spatiu, in special pentru bai si bucatarii.

Consideratii si aspecte pozitive cu privire la utilizarea PVC-ului ca pardoseala.

\

O gama foarte larga de modele si culori

Daca doriti sa imitati aspectul si textura unor materiale naturale precum lemnul, piatra sau ceramica, sau daca preferati un model care este posibil doar cu ajutorul tehnologiei moderne de imprimare, pardoseala din PVC va ofera cea mai larga gama de modele si culori.
\

Costuri scazute

PVC-ul este investitia ideala in comparatie cu alte pardoseli.
\

Se instaleaza oriunde

PVC-ul poate fi utilizat in orice situatie, putand fi aplicat peste majoritatea suprafetelor (cu exceptia mochetei).