Folii adezive si print pentru suprafete din sticla

Aceste tipuri de folii sunt perfecte pentru obtinerea intimitatii, si a unui efect decorativ sau arhitectural.

Ele se pot folosi fie la interiorul foilor de geam, fie pe partea interioara a geamurilor exterioare, atat in spatii publice, birouri, cat si in scop rezidential.

Foliile decorative evidentiaza geamurile si asigura un aspect estetic placut. Ele transmit lumina, dar in acelasi timp ofera protectie totala sau partiala (in functie de tipul foliei) impotriva privirilor indiscrete.

Foliile decorative filtreaza 96% din razele ultraviolete atat de daunatoare organismelor umane, cat si mobilierului de langa ferestre.

Ele protejeaza de cioburi atat persoanele din incinta respectiva cat si bunurile acestora in cazul unui accident ce implica ferestrele. Geamul nu se va imprastia in cioburi, ci va ramane ca un tot unitar.

Foliile decorative reduc stralucirea soarelui si aportul de caldura prin ferestre. Se utilizeaza frecvent in restaurante, la vitrinele magazinelor si in cazul companiilor mari, pentru separarea unor spatii individuale de munca.

Foliile decorative sunt privite de catre arhitecti si designeri ca parte integranta a proiectului unei cladiri. Pentru cladirile de locuit sunt folosite mai ales folii care imita vitraliile sau folii cu desene abstracte, ce marcheaza astfel anumite zone intr-o locuinta spatioasa. In ceea ce priveste cladirile de birouri, este adesea ceruta inscriptionarea grafica a siglei firmei, cat si a logo-ului companiei, atat in birouri cat si in salile de conferinta sau pe holurile de acces.

Un tip particular de folii decorative sunt foliile mate. Foliile mate confera geamurilor Dvs un aspect placut mat, translucid. Permit trecerea unei cantitati foarte mari de lumina, dar impiedica vizibilitatea. Ele pot sa ascunda partial sau total un birou , un laborator, fiind folosite atat in spatii publice: spitale, scoli, spatii comerciale, restaurante, la vitrinele magazinelor, in birouri – pentru separarea unor spatii individuale de munca ,sau in scop rezidential, pentru solarii, bai, usi de intrare, geamurile prevazute in componenta holurilor.

Foliile mate si opace pot avea si un rol combinat, fiind in acelasi timp si reflexive sau / si antiefractie. Foliile mate imita foarte bine geamurile sablate, fiind o buna alternativa a acestor tipuri de geamuri, costul fiind mai scazut, iar livrarea efectuandu-se intr-un timp mult mai scurt.

Portofoliu 

Astra Zeneca

BCR

BCR

BCR

Cardio Clinic

Ciel

Crida Farm

Crida Farm

Crida Farm

Securitas

Rezidential

Rezidential

Sticla sablata

Sticla sablata este sticla cu aspect inghetat. Efectul mat se obtine prin suflarea unui nisip cu o anumita presiune pe suprafata sticlei sau oglinzii.

Sticla sablata poate fi folosita pentru decorarea oglinzilor, usilor de intrare, de interior, a ferestrelor etc.

Varietatea sablarii de la mat usor la mat intens, de la uniform la neregulat, permite realizarea unor modele sofisticate in care detaliile se simt delicat.

Lipire sticla in camp de raze UV

Lipirea sticlei cu solutii de lipire sensibile UV se face pentru obtinerea unor elemente de mobilier din sticla (rafturi, acvarii, dulapuri, mese, etc), plachete din sticla, obiecte de decor. Aceasta operatie inlocuieste asamblarea reperelor fara a mai folosi accesorii metalice de legatura. Se obtine o lipitura foarte rezistenta si invizibila cu dezavantajul ca nu poate fi demontabila.

Reperele din sticla se pot lipi utilizand doar sticla, sticla – inox, sticla – aluminiu, etc

Adezivii pentru lipire in camp de raze UV sunt produse monocomponent, ce nu necesita amestecare sau masurare cantitativa,iar calitatea acestora elimina timpii de uscare si alti pasi intermediari, generand o productivitate ridicata.